Welkom 

V&V Cleaning Center is de professionele partner om de uitstraling van uw wagenpark te garanderen. Onze activiteiten concentreren zich zowel op privé als op zakelijke bestuurders.
Een proper onderhouden voertuig geeft altijd een meerwaarde aan uw voertuig. 

  

Ons doel

      

Jouw wagen verwennen is ons doel. We voorzien hiervoor een wasstraat en een volledig uitgeruste stofzuigparking, waar je na gebruik van de carwash gratis zelf je interieur onder handen kan nemen. Je hebt bij ons aanzienlijk meer mogelijkheden dan thuis.


Onze wasstraat kan tal van wagens per uur reinigen. In een paar minuten rijd je terug met een schone wagen.
Je hebt dank zij onze flexibele openingsuren  geen excuus meer om nog langer in een vuile wagen rond te rijden. Wij zijn zes dagen op zeven open.
Bovendien is onze ligging uitstekend. De N16 is ideaal bereikbaar, zowel vanaf de autostrades (A12 en E17)  als de centrums van de omliggende gemeentes. 
Onze gunstige tarieven bewijzen dat kwaliteit zich niet altijd vertaalt in een hoge prijs. Kom even kijken en vraag  naar onze speciale aanbiedingen.


Milieu en technologie gaan bij ons hand in hand. Wij recycleren 90 procent van het water en gebruiken milieuvriend elijke producten. Gelukkig merk je ook dat niet aan onze prijzen. 
Het V&V Cleaning Center Team wijst je de weg in de wasstraat. Onze medewerkers zorgen voor een vlot en aangenaam verblijf in de carwash.

 

Het comfort wil je al snel niet meer missen. Onze “Bedankt en tot volgende keer ” vind je straks heel vanzelfsprekend.

 

 

 


 

Cadeau idee?

Verjaardag, vader-, 
moederdag of zomaar?
Koop een cadeaubon bij V&V Cleaning Center!

 


 

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om je in te schrijven

 


 
Facebook: