Carwash
OPENINGSUREN CARWASH
 
maandag : 8.30u - 18u*
dinsdag : 8.30u - 18u*
woensdag : 8.30u - 18u*
donderdag : 8.30u - 18u*
vrijdag : 8.30u - 18u*
zaterdag : 8.30u - 17:30u*
zondag : gesloten


 

Afkoelen wagen

De koelboog dient om bij hogere buitentemperaturen het voertuig met enkele graden te doen dalen om een goede wassing te verkrijgen. Dit is echter niet nodig bij normale temperaturen of winterperiode.

Wassen wagen

Wij beschermen de lak van je auto. Je wagen ondergaat eerst een grondige voorwas met hoge druk. In een wasbeurt kruipt heel veel water. Het is immers absoluut noodzakelijk dat alle vuildeeltjes, zoals zandkorrels, van je wagen verwijderd zijn.
Wij gebruiken een massa water, maar hergebruiken hiervan 90 procent.

Een moderne zuiveringsinstallatie reduceert ons waterverbruik tot een absoluut minimum. Dit proces is niet alleen kostprijsmatig interessant, maar voor het milieu zelfs uitermate noodzakelijk. Bovendien wassen wij uitsluitend met biologisch afbreekbare reinigings- en beschermingsproducten. Spaar je lak, bespaar niet op lakbescherming. Kies voor het programma 3 of programma 4, indien je de laklaag van je wagen extra wilt beschermen. Een aparte polish-unit, masseert dan de vloeibare special wax tot in de kleinste poriën van de laklaag.
Deze special wax loopt tot in de kleinste kiertjes, waar de textieldoeken en -borstels niet kunnen komen, en beschermt je wagen ook daar tegen corrosie.

Velgenreiniging

Velgen geven je wagen een persoonlijke toets. Omdat deze stijlelementen meestal nogal wat geld kosten, is het waanzin geen aandacht te besteden aan de reiniging ervan. Gewoon remmen, of rijden bij hogere snelheden, veroorzaakt een verhoogde productie van remstof. Tegelijkertijd stijgt dan de temperatuur van het remsysteem en daardoor ook de temperatuur van de velgen. Hierdoor brandt de remstof zich vast in de oppervlaktestructuur van de velg. De zwarte remstof is dan alleen nog te verwijderen met sterk velgenproduct. Als je je auto niet regelmatig laat wassen in een wasstraat, mag je niet verwachten dat je velgen stralen na één enkele wasbeurt. De velgenbehandeling in onze carwash is afgestemd op de wagens van onze klanten. Omwille van de inwerking van het velgenproduct, beperken we de dosering ervan. Een wekelijkse reiniging met een veilige productafstelling is je garantie voor propere velgen.

Bodemreiniging

Het reinigen van de bodem doormiddel van water onder hoge druk. Bij deze behandeling spoelt het vuil van de bodem alsook de zouten in de winterperiode weg . Een regelmatige spoeling van de bodem is de levensduur van de onderplaat.

Osmose

Osmose water wordt speciaal gemaakt om kalkvrij (vlekvrij) uw auto na te spoelen. Als uw auto bij ons door de carwash is gewassen wordt uw auto voorzien van een WAX laag om daarna nog extra met vlekvrij water te worden afgespoeld. Mocht er dus na het drogen van uw auto toch nog een druppeltje zichtbaar zijn dan verdwijnt dat vanzelf zonder rest sporen. In leidingwater zitten nog heel wat opgeloste mineralen die na het opdrogen van het water op de auto achterblijven. De oplossing is het verwijderen van deze opgeloste mineralen uit uw leidingwater met behulp van omgekeerde osmose.

Omgekeerde Osmose

Omgekeerde osmose of hyperfiltratie is een term die vaak voorkomt wanneer we spreken over o.a. ontziltingsinstallaties. Omgekeerde osmose is de fijnste filtratie die we op water kunnen toepassen. Het water wordt ontdaan van alle organische en anorganische stoffen alsmede van alle zwevende deeltjes, daarna wordt het gebruikt voor de laatste spoeling. Waarom een osmose-installatie thuishoort in een wasplaats: - osmose water wordt gebruikt in de laatste spoeling, na het aanbrengen van de drooghulp. Deze spoeling zorgt ervoor dat men niet meer manueel dient na te drogen. De druppels mogen opdrogen door verdamping en er zullen geen vlekken achterblijven. - Osmosewater geeft een mooiere glans aan het voertuig.

Drogen

Aan het einde van de automatische wasstraat is er een automatische drooginstallatie voorzien die uw wagen voor 99% vlekvrij droogt. Men kan alleen nog wat waterresten in de deuropeningen hebben waar geen enkel machine aan kan.

Gratis stofzuigen na de wasstraat

Je auto stofzuigen is een vervelende klus, die je graag uitstelt. De meeste stofzuigers voor huishoudelijk gebruik zijn dan al niet meer opgewassen tegen deze taak. Stof, vuil, zand enz je perst het in je vloerbekleding. De 14 stofzuigers van onze stofzuigparking zijn superkrachtig. Verwijder waardevolle voorwerpen op voorhand uit je wagen. Weggezogen spullen zijn niet recupereerbaar! Neem je tijd. Je mag deze stofzuigers gratis gebruiken na een wasbeurt. Probeer wel aan je medemens te denken en de buren: beperk het lawaai. In het stofzuigpark vind je onze automaten met zorgvuldig geselecteerde producten. Zo kan je je wagen tot in de puntjes afwerken.

V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center