Cardetailing

Wat kun je allemaal verwachten?

Dagelijkse interieur reiniging

Dagelijkse interieur reiniging

Autozetels bepalen voor een groot deel het uitzicht van het interieur van uw wagen. U heeft er dan ook alle belang bij dat die proper en intact blijven met het oog op veiligheid en het professioneel overkomen bij zakenrelaties.

Interieur dieptereiniging

Interieur dieptereiniging

Wij werken met dieptereiniging om zetels, vloerbekleding, matten en de kofferruimte te behandelen. Sluitkanten, deurstijlen, dakbekleding, deurpanelen en het dashboard worden gewassen. Bovendien kan een eventuele vieze geur, bvb sigaretten geur uit uw auto verwijderd worden met een ozonbehandeling.

Ontgeuren / Airco reinigen

Ontgeuren / Airco reinigen

Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren ( bv nicotine ,muffe geuren ,...) in het interieur verwijderd. Ook de kanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet.

Simoniseren / Polieren

Simoniseren / Polieren

Tijdens het simoniseren / polieren worden zowel lichte krassen in het koetswerk als matte vlekken, vuil en vet met behulp van een poliermachine verwijderd. Is de lak te verweerd, dan voeren wij een extra behandeling uit. Uw auto glanst weer als nieuw!

ER IS STEEDS EEN VERVANGWAGEN BESCHIKBAAR
(op voorhand te boeken)


Ontstickeren

Ontstickeren

Voor het ontstickeren van uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Met speciale apparatuur verwijderen wij moeiteloos striping, lijmresten en (reclame) stickers.

Glas- Bekleding Verzegeling

Glas-, Bekleding verzegeling

Als u uw wagen net de showroom heeft uitgereden, zou u zo lang mogelijk die mooie, diepe glans willen behouden. Maar dat lukt niet altijd even vlot.

Lak-, Keramische verzegeling of 1K-Nano

Lak-, Keramische verzegeling of 1K-Nano

Een lakverzegeling of lakpantser door V&V Cleaning Center is precies wat u zoekt.

Maatwerk / Wagenparkbeheer

Maatwerk / Wagenpark beheer

Wij werken samen met u oplossingen uit betreft specifieke wagenpark problemen. Hier kan u al een opsomming vinden van wat zoal binnen de mogelijkheden ligt en deze lijst is niet limitatief.

V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center