Wij werken mee aan het milieu!


                       Goed om weten...

Op het gebied van milieu voldoen de wasstraten zowel truck-wash als car-wash van V&V Cleaning Center BVBA in Puurs aan de hoogste eisen. Zo is een uitgekiend recyclingproces voor 90% opgezet voor de massa’s water die tijdens een wasbeurt voor een wagen wordt gebruikt en de massa’s liters voor een vrachtwagen. Het water wordt in eerste instantie binnen het gesloten circuit opgevangen en daarna biologisch gerecycleerd. Het water wordt belucht waardoor miljoenen bacteriën die tot ontwikkeling komen en hun werk doen: bacteriën zijn hun naam . Deze bacteriën 'eten' de vuildeeltjes op waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water door 4 filters gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt.

 

Het op deze wijze gezuiverde water wordt regelmatig onderworpen aan milieutests. Niet alleen door V&V Cleaning Center BVBA zelf maar ook door officiële instanties. Omdat er bij elke wasbeurt verdamping en andere verliezen van water optreden, moeten na elke wasbeurt enkele liters water worden toegevoegd en dit gebruikt men om de auto na te spoelen. Bij onze productdosering kiezen we bewust voor een veilige afstelling. Daardoor beschermen we de wagens van onze bezoekers optimaal en zorgen we voor een minimale belasting van ons milieu. Door een regelmatig bezoek aan onze car–truckwash zorgt u mee voor een schoner milieu.

 

Bij het wassen van een auto, of dit nu thuis voor de deur of in onze wasstraat is, komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Per auto komt er zo'n 375 gram van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt. Jaarlijks voert V&V Cleaning Center BVBA vele kilo’s van deze afval stoffen af. In verschillende landen is om ecologische redenen het thuiswassen reeds verboden. Wil je het milieu helpen, laat dan je wagen bij ons wassen.

V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center