Truckwash
OPENINGSUREN TRUCKWASH
 
maandag : 8.30u - 18u*
dinsdag : 8.30u - 18u*
woensdag : 8.30u - 18u*
donderdag : 8.30u - 18u*
vrijdag : 8.30u - 18u*
zaterdag : 8.30u - 12u30*
zondag : gesloten


*Truckwash laatste wassing start 30 min voor sluitingstijd, dus tijdig aangemeld zijn.
 
 
De truckwash is de eerste zaterdag van de maand open.
 
Maak je liever gebruik op andere tijden?
Informeer dan naar de mogelijkheden!

Betalingsmogelijkheden:

Betalingsmogelijkheden
Betalingsmogelijkheden

In onze truckwash kunnen wij onder andere volgende voertuigen wassen:

Bestelwagen

Bestelwagen met kast

Trekker

Vrachtwagen

Trekker oplegger

Mobilhome / Caravan

Autobus

Meeneemheftruck

Auto transporter

Gratis stofzuigen voor de wasstraat

Je Truck stofzuigen is een vervelende klus, die je graag uitstelt. De meeste stofzuigers voor huishoudelijk gebruik zijn dan al niet meer opgewassen tegen deze taak. Stof, vuil, zand enz je perst het in je vloerbekleding. Verwijder waardevolle voorwerpen op voorhand uit je voertuig. Weggezogen spullen zijn niet recupereerbaar! Je mag deze stofzuigers gratis gebruiken voor een wasbeurt. Binnen in de ontvangstruimte kan je ook onze producten kopen voor het reinigen van de binnenzijde.

Wassen Truck

Wij beschermen de lak van je truck. Je truck ondergaat eerst een grondige voorwas met hoge druk. In een wasbeurt kruipt maar liefst ongeveer 1000 liter water. Het is immers absoluut noodzakelijk dat alle vuildeeltjes, zoals zandkorrels, van je voertuig verwijderd zijn.
Wij gebruiken een massa water, maar hergebruiken hiervan 90 procent.

Een moderne zuiveringsinstallatie reduceert ons waterverbruik tot een absoluut minimum. Dit proces is niet alleen kostprijsmatig interessant, maar voor het milieu zelfs uitermate noodzakelijk. Bovendien wassen wij uitsluitend met biologisch afbreekbare reinigings- en beschermingsproducten.

Bodemreiniging

Een goede investering: slijk en zand geven overbodige kilo's die we best kunnen missen. Ook voor de controle van uw leidingen en de bodem is bodemwassen een must.

Velgenreiniging

Velgen geven je voertuig een persoonlijke toets. Omdat deze stijlelementen meestal nogal wat geld kosten, is het waanzin geen aandacht te besteden aan de reiniging ervan. Gewoon remmen, of rijden bij hogere snelheden, veroorzaakt een verhoogde productie van remstof. Tegelijkertijd stijgt dan de temperatuur van het remsysteem en daardoor ook de temperatuur van de velgen. Hierdoor brandt de remstof zich vast in de oppervlaktestructuur van de velg. De zwarte remstof is dan alleen nog te verwijderen met sterk geconcentreerd velgenproduct. Als je je voertuig niet regelmatig laat wassen in de wasstraat, mag je niet verwachten dat je velgen stralen na één enkele wasbeurt. De velgenbehandeling in onze carwash is afgestemd op de wagens van onze klanten. Omwille van de inwerking van het velgenproduct, beperken we de dosering ervan. Een wekelijkse reiniging met een veilige productafstelling is je garantie voor propere velgen.

Osmose

Osmose water wordt speciaal gemaakt om kalkvrij (vlekvrij) uw auto na te spoelen. Als uw auto bij ons door de carwash is gewassen wordt uw auto voorzien van een WAX laag om daarna nog extra met vlekvrij water te worden afgespoeld. Mocht er dus na het drogen van uw auto toch nog een druppeltje zichtbaar zijn dan verdwijnt dat vanzelf zonder rest sporen. In leidingwater zitten nog heel wat opgeloste mineralen die na het opdrogen van het water op de auto achterblijven. De oplossing is het verwijderen van deze opgeloste mineralen uit uw leidingwater met behulp van omgekeerde osmose.

V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center