Interieur dieptereiniging

interieur dieptereiniging


Heeft u geen tijd of zin om uw wagen grondig te reinigen?


Autozetels bepalen voor een groot deel het uitzicht van het interieur van uw wagen. U heeft er dan ook alle belang bij dat die proper en intact blijven met het oog op het doorverkopen of het professioneel overkomen bij zakenrelaties. Goed onderhouden is dus de boodschap.
Heeft u zelf geen tijd of zin om uw auto interieur grondig te reinigen, maar heeft u wel graag een schone wagen? Dan kan V&V Cleaning Center u zeker helpen.

Wij werken met dieptereiniging om zetels, vloerbekleding, matten en de kofferruimte te behandelen. Sluitkanten, deurstijlen, dakbekleding, deurpanelen en het dashboard worden gewassen. Bovendien kan een eventuele vieze geur, bvb sigaretten geur uit uw auto verwijderd worden met een ozonbehandeling.

Heeft u schimmelvlekken, donkere randen, watervlekken, zoutvlekken of inktvlekken gespot op uw autozetels? Dan laat u de binnenbekleding van leder best professioneel reinigen door de autopoets afdeling van V&V Cleaning Center. Wij hebben alles in huis om vlekken op uw lederen autozetels weg te werken. Voor een grondige interieur reiniging maakt u best vooraf een afspraak. U brengt de wagen ‘s morgens binnen om te laten reinigen en hem de dag erna rond de middag weer op te pikken. Dat is gewoon noodzakelijk om de zetels behoorlijk te laten drogen.

Vlekken verwijderen op autozetels is al wat moeilijker. Veel is afhankelijk van de zetelstof. Leder reinigen vraagt een andere behandeling dan katoen, kunststof of vinyl. De vlek zelf is ook belangrijk. Heeft u parfum, alcohol of koffie gemorst of is uw balpen of lippenstift uitgelopen? Of is er sprake van braaksel, urine, bloed of kauwgom?

Wij bieden u een totaalpakket professionele autoreiniging aan.
Geen twijfels en geen vragen meer, wij doen alles voor u!

Op verzoek reinigen wij ook aparte delen, vb enkel bestuurderszetel.

Voor een juiste prijsofferte is het aangewezen dat de wagen eerst geïnspecteerd wordt door V&V Cleaning Center
V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center