Ontgeuren / Airco reinigen

Ontgeuren - Airco reinigen


Geuren verwijderen uit Uw auto


Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren ( bv nicotine ,muffe geuren ,...) in het interieur verwijderd. Ook de kanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet.

Wat is een ozonbehandeling van het interieur?

Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren ( bv nicotine ,muffe geuren ,...) in het interieur verwijderd. Ook de kanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet. Het interieur moet eerst grondig gereinigd worden om de eventuele oorzaak van de slechte geuren weg te nemen. Nadien wordt een ozongenerator geplaatst in de wagen, het interieur wordt hierdoor vol ozon gepompt. Ozon heeft de capaciteit om alle slechte geuren op te nemen en zichzelf nadien te vernietigen.

Airco Clean & Desinfect

Airco in de auto geeft vaak verkoudheden. De oorzaak hiervan zijn bacteriën en schimmels die in de verwarming/airco kanalen een ideale broedplaats vinden. Wanneer de bestuurder de blazers opzet, blaast hij als het ware de bacteriën in zijn eigen gezicht.
Om dit te voorkomen kunnen wij een reinigend en desinfecterend gas in de airco/verwarmingskanalen spuiten en laten circuleren. Dit gas heeft een langdurig effect en geeft een frisse geur aan uw interieur.


Het is aanbevolen om die één keer per jaar te laten doen


Voor een juiste prijsofferte is het aangewezen dat de wagen eerst geïnspecteerd wordt door V&V Cleaning Center
V&V Groep
Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 - Puurs
Tel: +32(0)3 866 18 03
Fax: +32(0)3 866 18 33
Email: info@car-truckwash.be

Ondernemingsnummer 0881.301.616
BTW Nummer BE 0881.301.616
vind ons op facebook
V&V Cleaning Center